Academie Bestuur & Communicatie

De Academie Bestuur & Communicatie is het opleidingsinstituut voor overheidscommunicatie en politieke communicatie. Wij ondersteunen mensen en organisaties in het openbaar bestuur op het gebied van communicatieve vaardigheden in combinatie met beroepsvaardigheden. Het studieprogramma richt zich op deskundigheidsbevordering en talentontwikkeling van professionals en vrijwilligers bij de overheid en publieke instellingen.

 

abc-logo

 

De aanpak van de academie is uniek. Het studieprogramma is afgestemd op de actuele en concrete vraag vanuit het openbaar bestuur. Deskundige en ervaren docenten combineren in alle modules een theoretisch college met een praktische workshop. Daarbij maken zij gebruik van realistische cases uit uw dagelijkse praktijk. U past de opgedane kennis meteen toe. Dat is de beste garantie voor een duurzaam leereffect. Bij de Academie Bestuur & Communicatie staat niet de boodschap centraal, maar de boodschapper. U leert geen trucs en tricks om gelikt te communiceren, maar dicht bij uzelf te blijven. Dat is authentiek, geloofwaardig en betrouwbaar. Een individueel intakegesprek met elke deelnemer garandeert dat er aandacht is voor uw persoonlijke groei en uw specifieke omstandigheden.

Academie Bestuur & Communicatie

De Academie Bestuur & Communicatie is onderdeel van Schipper & Oosterwijk. Het cursusaanbod op het gebied van overheidscommunicatie en politieke communicatie is een aanvulling op de advisering, coaching en training op maat van ons communicatieadviesbureau. Meer informatie over individuele begeleiding en incompany trainingen van Schipper & Oosterwijk vindt u hier. Docenten van de academie kunnen door overheden of publieke instellingen op interimbasis worden ingehuurd voor een strategische opdracht.

Zoekt u een training om uw communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen?

Bekijk dan onze studiegids of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met 0341 250154. Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Volg ons dan op Twitter.