Trainen

Wilt u met meer zelfvertrouwen een debat of interview ingaan? Is het uw voornemen om overtuigender te communiceren en meer draagvlak te creëren voor uw plannen? Hebt u een haat-liefde verhouding met de pers? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Schipper & Oosterwijk is een communicatieadviesbureau voor mensen en organisaties in het openbaar bestuur. Wij maken u vertrouwd met de ongeschreven regels van de media en trainen uw persoonlijke communicatievaardigheden. Dat heeft een duurzaam positief effect op uw manier van communiceren.

HOMEPAGE - Training

Ons communicatieadviesbureau richt zich in hoofdzaak op advisering, coaching en training op het gebied van communicatie en voorlichting, lobby en public affairs. Wij werken voor de overheid en voor politieke partijen, voor maatschappelijke organisaties en publieke instellingen. Onze trainers kennen uw werkomgeving van binnenuit en hebben jarenlange ervaring. Zij trainen voorlichters en woordvoerders, bestuurders en politici op lokaal en provinciaal niveau.

Trainen in uw omgeving

Onder de vlag van de Academie Bestuur & Communicatie bieden wij cursussen en communicatietrainingen aan, maar Schipper & Oosterwijk komt ook naar u toe. Wij zijn sterk in maatwerk, of het nu gaat om een mediatraining of een masterclass persvoorlichting en woordvoering. Onze trainingen zijn interactief en intensief, maar vooral gericht op de praktijk. Na een inspirerend college brengt u de theorie meteen in praktijk. Dat bevordert een duurzaam leereffect. Het grote voordeel van deze trainingen incompany is dat het programma maximaal wordt afgestemd op de specifieke vragen en wensen van uw groep en/of organisatie.

Investering

De kosten van de trainingen in ons brede aanbod verschillen. Na een oriënterend gesprek brengen wij graag een vrijblijvende offerte uit. Investeer in talent en neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar een training die er uit haalt wat er in zit?

Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met 06 44720976. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter.