Wat doen wij?

Zoekt u het antwoord op brandende vragen over communicatie met burgers en bedrijven? Schipper & Oosterwijk is een communicatieadviesbureau voor mensen en organisaties in het openbaar bestuur met een focus op deskundigheidsbevordering en talentontwikkeling. Ons uitgangspunt is dat ieder mens uniek is en op zijn eigen en karakteristieke manier een waardevolle bijdrage kan leveren aan zijn omgeving. In samenwerking met de Academie Bestuur & Communicatie bieden wij cursussen en communicatietrainingen aan.

Mensen en organisaties hebben vaak veel meer in huis dan ze denken. Schipper & Oosterwijk helpt u om verborgen talenten aan te boren en in te zetten. Meer rendement uit talent! Dat is ons motto. U kunt bij ons communicatie-adviesbureau aankloppen voor advisering, coaching, intervisie en training. Onze professionele inzet is gericht op een beter resultaat van mensen en organisaties in het openbaar bestuur. Het doel is om in alle omstandigheden het beste in mensen naar boven te halen. Daarbij gaan we de confrontatie niet uit de weg en doorbreken we ingesleten gedragspatronen.

Schipper & Oosterwijk richt zich vooral op communicatie en voorlichting, lobby en public affairs. Zoekt u een dagvoorzitter of presentator voor uw congres of inspraakavond? Daarvoor kunt u bij ons aankloppen. Hij neemt u zowel in de organisatie als uitvoering veel zorg uit handen en staat garant voor de juiste tone of voice. Vertrouwt u de behartiging van de belangen van uw organisatie alleen toe aan een professional die de weg weet in de wereld van het openbaar bestuur? Dan bent u bij ons communicatieadviesbureau aan het juiste adres. Hebt u andere vragen die raken aan onze expertise? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

WAT DOEN WIJ - Introductie

In samenwerking met de Academie Bestuur & Communicatie bieden wij u een studieprogramma dat is afgestemd op de actuele en concrete vraag vanuit het openbaar bestuur. Deskundige en ervaren docenten combineren in alle modules een theoretisch college met een praktische workshop. Daarbij maken zij gebruik van realistische cases uit uw dagelijkse praktijk. U past de opgedane kennis meteen toe. Dat is de beste garantie voor een duurzaam leereffect. Een individueel intakegesprek met elke deelnemer garandeert dat er aandacht is voor uw persoonlijke groei en uw specifieke omstandigheden.

Ons communicatieadviesbureau is sterk in maatwerk. Wij kennen de wereld van overheid en politiek, maatschappelijke organisaties en public affairs van binnenuit. Daarom herkennen wij uw uitdagingen en identificeren wij ons heel makkelijk met uw omgeving en uw organisatie. Met plezier zetten wij de kennis en ervaring die we in loop der jaren hebben opgebouwd in voor uw organisatie. De advisering, coaching en training door Schipper & Oosterwijk vergroot de impact van uw communicatie.

Wij sturen u niet het bos in met een overdosis theorie, maar lopen met u mee in de praktijk. Schipper & Oosterwijk is uw partner in communicatie!

Bent u op zoek naar een betrokken adviseur, coach of trainer?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met 0341 250154. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter.