Deskundig advies heeft meerwaarde

Hebt u advies nodig bij de organisatie van een lastige inspraakavond? Of mist u de specifieke kennis en ervaring binnen uw organisatie om bestuurders te voorzien van een strategisch communicatieadvies, bijvoorbeeld in crisissituaties? Dan is Schipper & Oosterwijk misschien wel de partner die u zoekt. Wij zijn een communicatieadviesbureau voor mensen en organisaties in het openbaar bestuur en geven advies op maat.

Advies communicatie politiek bestuur gemeente Schipper & Oosterwijk

Ons communicatieadviesbureau houdt zich vooral bezig met advisering, coaching en training op het gebied van communicatie en voorlichting, lobby en public affairs. Schipper & Oosterwijk is werkzaam voor gemeenten, provincies, politieke partijen en maatschappelijke organisaties. Onze focus ligt op deskundigheidsbevordering en talentontwikkeling binnen uw organisatie. De doelstelling van ons advies is dat u uiteindelijk in staat bent om zelfstandig uw klus te klaren. In bijzondere situaties – zoals bij een ambtelijke fusie, een gemeentelijke herindeling of een reorganisatie – kunnen wij u op interimbasis begeleiding en ondersteuning op maat bieden.

Incidenteel of structureel adviseren?

Inhoud en vorm van een adviestraject verschilt. Van een incidenteel begeleidingsgesprek tot een meer structureel interimtraject. De advisering start altijd met een intake, waarin de opdracht en de doelstelling gezamenlijk bepaald worden. Kenmerk van een adviestraject is dat het eindigt, maar Schipper & Oosterwijk hecht aan duurzame relaties. De adviesopdracht ronden we af met een evaluatie en het maken van vervolgafspraken. Na de uitvoering van de opdracht stapt onze adviseur niet op voordat hij u al het gereedschap heeft aangereikt om zelf door te pakken. En daarna? Adviseren zit in onze genen. Schipper & Oosterwijk blijft uw partner in communicatie!

Investering

De kosten van incidenteel of structureel advies verschillen per traject. Tijdens de intake bepalen we in samenspraak het doel, de duur, de inhoud en de vorm van de advisering.

Bent u op zoek naar praktisch advies op maat?

Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met 0341 250154. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter.