Coaching brengt doelen dichterbij

Zoekt u als raadslid of wethouder naar meer overtuigingskracht om draagvlak voor uw plannen te krijgen? Spoort het imago van uw organisatie niet meer met wie u echt bent en wat u daadwerkelijk doet? Hebt u ontdekt dat u moet investeren in de lobby bij de overheid om uw doelen te realiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Schipper & Oosterwijk is een communicatieadviesbureau voor mensen en organisaties in het openbaar bestuur. Onze personal coaching maakt het verschil bij het ontwikkelen van succesvol beleid en het verbeteren van uw communicatievaardigheden.

Coaching raadsleden wethouders Schipper & Oosterwijk

Ons communicatieadviesbureau houdt zich vooral bezig met advisering, coaching en training op het gebied van communicatie en voorlichting, lobby en public affairs. Onze opdrachtgevers bevinden zich met name in de wereld van overheid en politiek en maatschappelijke organisaties. De adviseurs van Schipper & Oosterwijk coachen bestuurders en politici bij lokale en provinciale overheden en directieleden en managers van maatschappelijke organisaties.

Personal coach

Een individueel coachingstraject start met een intake, waarin de coach samen met u de leervragen en leerdoelen bepaalt. Na de intake volgt een nader te bepalen aantal contactmomenten waarop de coach in uw eigen werkomgeving feedback en ondersteuning geeft en/of functioneert als uw klankbord of sparringpartner. Na afloop van dit traject vindt een evaluatie plaats en worden er eventuele afspraken gemaakt voor een vervolg. Daarbij kunt u denken aan een periodieke opfrisser en/of het deelnemen aan intervisiebijeenkomsten.

Investering

De kosten van individuele coaching verschillen per traject. Tijdens de intake bepalen we in samenspraak het doel, de duur, de inhoud en de vorm van de coaching.

Bent u op zoek naar een personal coach die u echt vooruit helpt?

Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met 0341 250154. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter.