Training maakt je beter

Wilt u beter worden in het debat? Meer zelfvertrouwen ontwikkelen? Dan is een training waarin theorie en praktijk hand in hand gaan een must. Is het uw voornemen om overtuigender te communiceren en te werken aan draagvlak voor uw plannen? Hebt u een haat-liefde verhouding met de pers? Neem dan contact met ons op. Schipper & Oosterwijk is een communicatieadviesbureau voor mensen en organisaties in het openbaar bestuur. Wij maken u vertrouwd met de ongeschreven regels van de media en trainen uw persoonlijke communicatievaardigheden. Dat heeft een duurzaam positief effect op uw manier van communiceren.

HOMEPAGE - Training

Ons communicatieadviesbureau richt zich in hoofdzaak op advisering, coaching, intervisie en training op het gebied van communicatie en voorlichting, lobby en public affairs. Wij werken voor de overheid en voor politieke partijen, voor maatschappelijke organisaties en publieke instellingen. Onze trainers kennen uw werkomgeving van binnenuit en hebben jarenlange ervaring. Zij trainen voorlichters en woordvoerders, bestuurders en politici op lokaal en provinciaal niveau.

Trainen in uw omgeving

Onder de vlag van de Academie Bestuur & Communicatie bieden wij cursussen en communicatietrainingen aan, maar Schipper & Oosterwijk komt ook naar u toe. Wij zijn sterk in maatwerk, of het nu gaat om een mediatraining of een masterclass persvoorlichting en woordvoering. Onze trainingen zijn interactief en intensief en onderscheiden zich vanwege de focus op uw concrete praktijksituatie. Na een inspirerend college brengt u de theorie meteen in praktijk. Dat bevordert een duurzaam leereffect. Het grote voordeel van een training incompany is dat het programma maximaal wordt afgestemd op de specifieke vragen en wensen van uw groep en/of organisatie.

Investering

De kosten van de trainingen in ons brede aanbod verschillen. Na een oriënterend gesprek brengen wij graag een vrijblijvende offerte uit. Investeer in talent en neem contact met ons op.

Zoekt u een training die u beter maakt?

Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met 0341 250154. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter.