Contact

Schipper & Oosterwijk adviseert, coacht en traint ambtenaren, bestuurders en politici. Daarnaast maken wij magazines voor gemeenten en politieke partijen. Ons motto is ‘sterk in maatwerk’. Maak contact en ontdek wat dat voor u betekent! Uitgangspunt is dat wij u met respect voor uw identiteit praktische handreikingen doen. Dat helpt u om authentiek, effectief en geloofwaardig te communiceren. Mondeling en op papier. Onder de vlag van de Academie Bestuur & Communicatie bieden wij een uniek studieprogramma aan.

Laat het ons weten als u nieuwsgierig bent naar de concrete mogelijkheden. Neem snel contact met ons op door nu het contactformulier in te vullen. Dan maken wij een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Volg ons op sociale media. Dan blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van politiek en communicatie en ontvangt u alle informatie over ons actuele  aanbod. Schipper & Oosterwijk heeft een Twitteraccount. U kunt zich ook inschrijven voor LinkedNet, het netwerk voor ambtenaren, bestuurders en politici.

 

Contactformulier