LinkedNet

LinkedNet verbind je met de wereld van politiek en communicatie. Zeven keer per jaar ontvang je speciaal voor jou geselecteerde informatie in je mailbox. Er zijn edities voor ambtenaren, bestuurders en politici.

LinkedNet connected e-contact digitaal netwerk openbaar bestuur politiek communicatie wethouder raadslid statenlid burgemeesterLinkedNet is het e-contact tussen Schipper & Oosterwijk en mensen en organisaties in het openbaar bestuur. Het informeert je over actuele ontwikkelingen, personal coaching en praktische training. Op dit moment ontwikkelen wij voor ons netwerk e-learningmodules en webinars. Als je het aanmeldingsformulier invult, kun je meteen aanhaken.  Voldoet het niet aan je verwachtingen? Dan kan je je op elk gewenst moment weer uitschrijven. In onze privacyverklaring lees je alles over de zorgvuldige manier waarop wij omgaan met jouw gegevens.

 

Inschrijfformulier LinkedNet

Bestuurslid afdelingBurgemeesterGemeentesecretarisGriffierRaadslid (of steunfractielid)Statenlid (of steunfractielid)Voorlichter of communicatiemedewerkerWethouder