LinkedNet

LinkedNet is misschien wel de manier om  connected te zijn met de wereld van politiek en communicatie. Tien keer per jaar publiceren wij een editie van LinkedNet met geselecteerde informatie voor specifieke doelgroepen in het openbaar bestuur: ambtenaren, bestuurders en politici.

LinkedNet connected e-contact digitaal netwerk openbaar bestuur politiek communicatie wethouder raadslid statenlid burgemeesterLinkedNet is het e-contact tussen Schipper & Oosterwijk en mensen en organisaties in het openbaar bestuur. Het informeert over actuele ontwikkelingen binnen uw vakgebeid en over een praktisch scholingsaanbod. Haak nu meteen aan bij LinkedNet. Voldoet het niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u zich op elk gewenst moment weer uitschrijven. In onze privacyverklaring leest u alles over de zorgvuldige manier waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Inschrijfformulier LinkedNet

Bestuurslid afdelingBurgemeesterGemeentesecretarisGriffierRaadslid (of steunfractielid)Statenlid (of steunfractielid)Voorlichter of communicatiemedewerkerWethouder