Contact

Schipper & Oosterwijk adviseert, coacht en traint ambtenaren, bestuurders en politici. Ons motto is ‘sterk in maatwerk’. Maak contact en ontdek wat dat voor u betekent! Uitgangspunt is dat wij u geen trucs aanleren, maar met respect voor uw persoonlijke identiteit praktische handreikingen bieden. Dat helpt u om authentiek, effectief en geloofwaardig te communiceren. Onder de vlag van de Academie Bestuur & Communicatie bieden wij een uniek studieprogramma aan.

Laat het ons weten als u nieuwsgierig bent naar de concrete mogelijkheden. Neem snel contact met ons op door nu het contactformulier in te vullen. Dan maken wij een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Volg ons op sociale media. Dan blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van politiek en communicatie en ontvangt u alle informatie over ons actuele  aanbod. Schipper & Oosterwijk en de Academie Bestuur & Communicatie hebben beiden een Twitteraccount. U kunt zich ook inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Contactformulier