Contact

Schipper & Oosterwijk adviseert, coacht en traint ambtenaren, bestuurders en politici. Ons motto is ‘sterk in maatwerk’. Maak contact en ontdek wat dat voor u betekent! Uitgangspunt is dat wij u geen trucs aanleren, maar met respect voor uw persoonlijke identiteit praktische handreikingen bieden. Dat helpt u om authentiek, effectief en geloofwaardig te communiceren. Onder de vlag van de Academie Bestuur & Communicatie bieden wij een uniek studieprogramma aan.

Laat het ons weten als u nieuwsgierig bent naar de concrete mogelijkheden. Neem snel contact met ons op door nu het contactformulier in te vullen. Dan maken wij een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons natuurlijk ook bellen: 0341 250154.

Volg ons op sociale media. Dan blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van politiek en communicatie en ontvangt u alle informatie over ons actuele  aanbod. Schipper & Oosterwijk en de Academie Bestuur & Communicatie hebben beiden een Twitteraccount. U kunt zich ook inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Contactformulier