Met een glossy kom je binnen!

Hoe bereiken we alle inwoners van onze gemeente met ons verhaal? Dat is de vraag van elk campagneteam. Een populair magazine op elke deurmat. Dat is het antwoord. Laagdrempelig en ontzettend leuk om te lezen. Een beetje verstopt in die fraaie verpakking zit uw boodschap. Iedereen praat erover. Een droom? Het kan en het is betaalbaar!

Dat geldt niet alleen voor lokale, maar ook voor provinciale afdelingen. Een gerichte verspreiding in heel de provincie geeft een heleboel mensen de gelegenheid om goed kennis te maken met uw kandidaten. Dat is nodig, want je geeft je stem natuurlijk niet zomaar aan iemand weg.

De redactionele formule van de glossy wordt in samenspraak met u bepaald. Wat is de kernboodschap van uw campagne? Aan welk imago wilt u bouwen? Een lokale of provinciale glossy is maatwerk. Dat kunt u aan ons overlaten. Wij nemen u al het werk uit handen: de werving van adverteerders, het afnemen van interviews, het schrijven van verhalen, het ontwerp en het drukwerk. U ontvangt een kant en klaar eindproduct en de kosten kunnen buiten de campagnebegroting blijven.

Wilt u meer informatie over dit concept?  Vraag dan een voorbeeldnummer aan. Wilt u weten of de uitgave van een glossy ook voor u haalbaar is? Stuur even een bericht en wij nemen contact met u op.

glossy magazine huis aan huis lezen betaalbaar campagne

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

Sluit u dan aan bij LinkedNet, het netwerk voor ambtenaren, bestuurders en politici en volg ons op Facebook, Instagram en/of Twitter. Dan mist u niets en blijft u up to date.