Met een glossy kom je binnen!

Eigenlijk zou je tijdens de campagne met elke kiezer willen praten. Een op een. Om te vertellen wat u bezielt en waar u naartoe wilt. Dat lukt helaas niet, maar met een glossy komt u ook binnen. Met uw verhaal. Het echte verhaal en het hele verhaal. Wij hebben de kennis en ervaring om je boodschap te verpakken in een laagdrempelig magazine. Leuk om te lezen. Iedereen praat erover. Een droom? Het kan en het is betaalbaar!

Dat geldt voor lokale en provinciale afdelingen van politieke partijen. Een verspreiding huis-aan-huis of gericht op je primaire doelgroep. Het is de kans om de politiek en je kandidaten dichterbij te brengen. Dat is nodig, want je geeft je stem natuurlijk niet zomaar aan iemand weg.

De redactionele formule van de glossy wordt in samenspraak met u bepaald. Wat is de kernboodschap van uw campagne? Aan welk imago wilt u bouwen? Een lokale of provinciale glossy is maatwerk. Dat kunt u aan ons overlaten. Wij nemen u (bijna) al het werk uit handen: de werving van adverteerders, het afnemen van interviews, het schrijven van verhalen, het ontwerp en het drukwerk. Daardoor is de tijdsinvestering heel beperkt. Alleen de verspreiding laten wij aan u. U ontvangt van ons een kant en klaar eindproduct, dat voor iedereen betaalbaar is.

De glossy’s die wij hebben gemaakt werden door pers en publiek enthousiast ontvangen. Ze gaven de kiezers denkwerk en bepaalden zelfs de inhoud van debatten:

‘De ChristenUnie voerde een slimme campagne. De ‘dure’ glossy die zij uitbracht was een regelrechte hit,’  Dagblad van het Noorden

‘Met name het door de partij gelanceerde magazine heeft waarschijnlijk nog veel zwevende kiezers over de streep getrokken,’  Het Kontakt Vianen

‘En jullie magazine was zo goed dat ik zelfs op jullie gestemd heb,’  mevrouw C. Goes

Wilt u meer informatie over dit unieke concept?  Vraag dan een voorbeeldnummer aan. Wilt u weten of de uitgave van een glossy ook voor u haalbaar is? Stuur even een bericht en wij nemen contact met u op.

Glossy gemeenteraad provincie ChristenUnie Schipper & Oosterwijk

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod?

Sluit u dan aan bij LinkedNet, het netwerk voor ambtenaren, bestuurders en politici en volg ons op Facebook, Instagram en/of Twitter. Dan mist u niets en blijft u up to date.