Trainingsprogramma gemeenteraadsverkiezingen

Een speciaal trainingsprogramma  in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, kortweg GR2018. Loopt u zich warm voor een succesvolle campagne? Bent u kandidaat-raadslid of kandidaat-wethouder? Dan helpen onze praktische trainingen u verder. De adviseurs van Schipper & Oosterwijk en de docenten van de Academie Bestuur & Communicatie weten alles van campagnevoeren en politieke communicatie. Maak gebruik van hun expertise!

De trainingen zijn afgestemd op campagneleiders, kandidaat-raadsleden en kandidaat-wethouders. Daarin zijn ook leden van campagneteams en commissie- en burgerraadsleden begrepen. De aanpak is uniek. Geen goedkope trucjes, maar een eigen communicatiestijl te ontwikkelen. Daar gaat het om. Wie bent u en waar staat u voor? Het antwoord op die vraagt helpt u om dicht bij u zelf te blijven en met zelfvertrouwen te communiceren. Authentiek en geloofwaardig. Dat heeft impact en is de basis voor meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht.

 

Trainingsprogramma GR2018 gemeenteraadsverkiezingen campagne Schipper & Oosterwijk

 

Elke training bestaat uit inspirerende colleges en workshops, die zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijk. Het programma geeft volop ruimte om de opgedane kennis meteen toe te passen. Dat is de beste garantie voor een duurzaam leereffect en is kenmerkend voor onze trainingen. Een individueel intakegesprek met elke deelnemer garandeert dat er aandacht is voor uw persoonlijke groei en uw specifieke omstandigheden. Locaties en datums worden in samenspraak met de deelnemers bepaald.

De Academie Bestuur & Communicatie is onderdeel van Schipper & Oosterwijk. Het cursusaanbod op het gebied van politieke communicatie is een aanvulling op de advisering, coaching en training op maat. Alle trainingen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen kunnen ook in de vorm van maatwerk op de locatie van uw keuze gegeven worden. Informeer naar de mogelijkheden en de speciale tarieven. Stelt u zich eens voor dat u zo de route naar een betaalbare en succesvolle verkiezingscampagne ontdekt!

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over GR2018?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Instagram en/of Twitter. Dan mist u niets en blijft u up to date.