Wie zijn wij?

Schipper & Oosterwijk is een communicatieadviesbureau voor mensen en organisaties in het openbaar bestuur. Onze focus ligt op deskundigheidsbevordering en talentontwikkeling. Het team van Schipper & Oosterwijk bestaat uit een netwerk van experts in communicatie en politiek. Ons kantoor is gevestigd in Nunspeet op de Veluwe en wij werken voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Schipper & Oosterwijk is gespecialiseerd in advisering, coaching en training op het gebied van overheidscommunicatie en politieke communicatie, lobby en public affairs. Wij begeleiden voorlichters en woordvoerders, bestuurders en politici binnen de overheid en politieke partijen en bestuurders en managers van maatschappelijke organisaties en publieke instellingen.

WIE ZIJN WIJ - Introductie

Het is onze missie om door middel van begeleiding op maat mensen en organisaties in het openbaar bestuur beter te laten functioneren. Meer rendement uit talent! Dat motiveert ons om u te inspireren met een magazine met tips en wetenswaardigheden, onze opinie op de actualiteit en prikkelende quotes. Het is ons doel om meer te zijn dan een doorsnee communicatie-adviesbureau: uw partner in communicatie.

Bent u op zoek naar een partner in communicatie?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met 0341 250154. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter. Schipper & Oosterwijk is een commercieel bedrijf en niet verbonden met een politieke partij.