Identiteit

Schipper & Oosterwijk is een communicatieadviesbureau met een duidelijke identiteit. Met onze deskundigheid en ervaring ondersteunen we mensen en organisaties met een missie. Wij helpen hen vooruit in hun professionele ontwikkeling op het gebied van communicatie en voorlichting, lobby en public affairs. En wij inspireren hen om op een authentieke en geloofwaardige manier gestalte te geven aan hun opdracht.

Glossy Carola Schouten minister landbouw natuur voedselkwaliteit Schipper & Oosterwijk boer Jan Andringa

Elke organisatie is anders en ieder mens is uniek. Daarom leert u bij ons geen trucs en tricks, maar ontdekt u de impact van authentieke communicatie. U bent geloofwaardig als uw taal in woord en daad naadloos aansluit bij wie u bent. Zo wint u vertrouwen en neemt u weerstanden weg. Dat is de basis voor meer invloed en meer resultaat.

Onze inzet kenmerkt zich door een open luisterhouding, constructief partnerschap en een professionele en resultaatgerichte beroepshouding. Schipper & Oosterwijk gaat verder dan het voldoen aan een zakelijke inspanningsverplichting. Wij identificeren ons met uw missie en committeren ons aan uw doelstellingen. Onze identiteit is ons visitekaartje.

Zoekt u een partner in communicatie die een klik heeft met uw organisatie?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met 0341 250154. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter.