Mensen

Schipper & Oosterwijk heeft een team van betrokken mensen, die zich identificeren met de missie van uw organisatie. Wij kennen de politiek-bestuurlijke omgeving waarin u opereert van binnenuit en werken gestructureerd. Ons team neemt u al het werk en alle zorg op het gebied van communicatie en voorlichting, lobby en public affairs uit handen.

WIE ZIJN WIJ - NicoNico Schipper was hoofd voorlichting van de ChristenUnie in de Tweede Kamer en woordvoerder van onder andere Gert Schutte, Leen van Dijke, Kars Veling, André Rouvoet en Arie Slob. Daarna was hij wethouder te Nunspeet en voorzitter van de Bestuurdersvereniging van de ChristenUnie. In deze periode was hij ook voorzitter van de Commissie Schipper, die het rapport ‘Met hart en ziel’ over de TK-verkiezingen van 2010 publiceerde. Nu geeft hij leiding aan Schipper & Oosterwijk en is hij werkzaam als adviseur, coach en trainer.

 

Zoekt u een partner in communicatie die u werk en zorg uit handen neemt?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met 0341 250154. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter.