Werkwijze

Schipper & Oosterwijk wil zich onderscheiden met een eigenzinnige werkwijze. Sleutelwoorden daarin zijn openheid en nuchterheid: doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. De kwaliteit van onze dienstverlening voldoet aan hoge normen en de prijs is eerlijk. Wij leveren maatwerk. Onze opdrachtgevers bevestigen dat wij hun vragen en wensen doorgronden. Gezamenlijk bepalen wij het gewenste resultaat.

WIE ZIJN WIJ - Werkwijze

Onze kerncompetenties of organisatiewaarden zijn hart en ziel van onze dienstverlening. Ze vertellen wie we zijn en waar we voor staan. Het zijn voor onze werkwijze automatismen en vanzelfsprekendheden. Iedereen mag ons er op aanspreken en er aan houden.

• Professionaliteit
Dat gaat voor Schipper & Oosterwijk verder dan deskundigheid en vakbekwaamheid. Het gaat ook om vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid en om open communicatie en transparante afspraken. Bij aanvang van de opdracht beschrijven wij in samenspraak het proces en het beoogde resultaat. Tussentijds rapporteren en evalueren we de voortgang, zodat de opdrachtgever niet voor verrassingen komt te staan en verzekerd is van een goed eindresultaat.

• Samenwerking
Schipper & Oosterwijk hecht aan een constructieve samenwerking met het oog op gezamenlijk succes. Daarom verdiepen wij ons grondig in de omgeving en de uitdagingen van onze opdrachtgevers en verbinden wij ons aan hun doelstellingen. Wij handelen daar ook naar, wisselen kennis en ervaringen uit en bespreken zaken die een goed eindresultaat in de weg kunnen staan op een open en constructieve manier.

• Geloofwaardigheid
Het is belangrijk dat onze consultants het vertrouwen dat in hen gesteld wordt niet beschamen. Hun werkwijze is gewetensvol en transparant, inspirerend en overtuigend door authenticiteit en integriteit. Schipper & Oosterwijk wil zich niet onderscheiden met een algemene theorie op het gebied van communicatie en voorlichting, lobby en public affairs. Elke organisatie en ieder mens is anders en kent andere uitdagingen. Daarom bieden wij geen standaard aanpak, maar praktisch maatwerk.

Bent u op zoek naar een partner in communicatie met een plezierige werkwijze?

Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met 0341 250154. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter.